_________________________

BENZ-TRANS d.o.o.
Obala kneza Branimira 4
23000 ZADAR

tel/fax
++ 385 (0)21 333 487
mob
++ 385 (0)98 391 759
++ 385 (0)98 938 5996
e-mail
[email protected]
www.benz-trans.hr
Ispis

Firma BENZ-TRANS otvorila je svoja vrata , na zadovoljstvo korisnika naših usluga, već 1993. godine. Djelatnost naše firme obuhvaća autobusni prijevoz u domaćem kao i u međunarodnom prijevozu, odnosno slobodno možemo reći da nam je specijalnost visoki turizam.

Naš prijevozni park obuhvaća moderne i luksuzno opremljene autobuse marke MERCEDES BENZ i SETRA. Svi autobusi osim iznimne udobnosti i prostranosti također su i najsuvremenije opremljeni. U našim autobusima osim osnovnih uvjeta kao što su: toalet, klima uređaj i tv prijemnik, korisnici naših usluga imaju mogućnosti koristiti i dodatne sadržaje i opremu kao što su: video, cd, dvd, navigaciju i hladnjak, a sve kako bi našim putnicima omugućili što zanimljiviju i opušteniju vožnju. Također kao bitnu karakteristiku i pogodnost voljeli bi istaknuti da su svi putnici u našim autobusima osigurani, a sigurnost i udobnost naših putnika nam je najvažnija.

Naša ponuda tu ne prestaje! Na zahtjev zadovoljnih korisnika naših usluga, a kako bi istima omogućili dodatnu privatnost i udobnost, naše poduzeće svoju ponudu je proširilo također i na korištenje usluge pojedinačne vožnje. Za korisnike usluga pojedinačne vožnje (jedan, dva, tri ili četiri putnika) osigurali smo prostran i više nego udoban automobil marke TOYOTA AVENSIS KARAVAN.

Još moramo istaknuti da naši autobusi imaju: 28+2+1, 49+1+1, 51+2+1 i 57+2+1 mjesto za sjedenje, tako da sami odlučujete koje vozilo najviše odgovara Vašim zahtjevima, a mi vam stojimo na raspolaganju i obvezujemo se osigurati Vam najbolje uvjete po najvišim standardima.

Dakle, ukoliko imate potrebe za bilo koju uslugu prijevoza, pojedinačnu ili grupnu, na pravoj ste adresi i stojimo Vam na raspolaganju 24 sata dnevno.

S nama je svako Vaše putovanje udobno i bezbrižno, a naši vozači s višegodišnjim iskustvom jamstvo su Vašeg ugodnog putovanja.

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.